We're open until 5:00pm CET

Byzoo Wireless TV Speaker WTVS01

Kunt u de gesprekken op TV ook niet meer duidelijk verstaan?

Het geluid harder zetten en soundbars niet het gewenste effect?

Breng het geluid naar u toe!

 

Duidelijke
gesprekken

Dankzij de speciaal ontworpen speakers zijn de conversaties op tv weer duidelijk te verstaan. Daar waar soundbars alleen het geluid versterken wordt met de Byzoo WTVS01 het geluid van gesprekken weer helder.

 

Samen
genieten

Hoort de ene persoon minder goed dan de ander in de ruimte? Iedereen kan op zijn of haar manier weer genieten van de televisie, zonder anderen te storen. 

Draagbaar
geluid

Breng het geluid naar u toe! Bijvoorbeeld op teen tafeltje naast de bank. Wilt u het nieuws in de tuin of in de keuken beluisteren? Geen probleem. Door het lichte gewicht is de draadloze tv speaker overal mee naar toe te nemen.

Met de Byzoo WTVS01 kunt u het geluid van uw televisie naar u toe brengen. De speciaal ontworpen draadloze TV speaker zorgt ervoor dat conversaties weer duidelijk en helder hoorbaar zijn. Dit is niet een versterker van geluid, zoals bij soundbars of bluetooth speakers. U kunt de draadloze TV speaker naast u neer zetten of naar iedere andere gewenste plek met u meenemen.

Hoe werkt het?

Simpel. Plaatst de ontvanger naast uw televisie. Sluit deze aan op uw televisie en zet de draadloze TV speaker aan. Nu kunt u de draadloze TV speaker overal mee naartoe nemen.

Wat u merkt is dat de stemmen van de gesprekken die op de televisie worden gevoerd nu veel duidelijker te verstaan zijn door de speciaal ontworpen speakers en u het geluid van uw televisie niet meer hard hoeft te zetten. Het geluid is naast u. U stoort de andere personen in de kamer dus ook niet.

Klaar om weer te genieten van de televisie?

Shop nu!

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »